Är du student eller söker du ett sommarjobb

Studerar du och söker praktikplats eller vill göra examensarbete? Kanske vill du helt enkelt söka ett sommarjobb? Hos oss på Statens fastighetsverk kan du fördjupa dig i områden som fastighetsförvaltning, besöksmålutveckling, energi, ventilation, hållbarhet, driftoptimering och/eller kulturhistoria. SFV får många praktik- och examensförfrågningar. Skicka gärna in ditt CV och ett personligt brev där det framgår inom vilket kompetensområde du vill göra praktik och när. Vi kan inte erbjuda alla plats men återkommer till dig om behov uppstår inom ditt kompetensområde. När det gäller sommarjobb finns instruktioner under den rubriken nedan.

Sommarjobb

Sommarjobb är en bra chans att få en inblick i vad SFV gör. Just nu har vi dessa arbeten ute:

Vill du prova på hur det är att arbeta med Uthyrningsfrågor och affärsutveckling under fyra veckors sommarjobb på SFV:s huvudkontor, Sankt Paulsgatan 6, Stockholm.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att vidareutveckla Statens fastighetsverks korttidsuthyrningssida – dvs den webbsida där bl a film-, reklambolag, fotografer med fler kan söka lokaler för sina produktioner. Arbetet innebär bland annat att ta fram ett förslag för vidareutvecklat innehåll, struktur och form för sidan ”Locations” sfv.se.

Det kommer också innebära att inventera och sammanställa information om de platser som har lediga lokaler, ta fram presentationsmaterial, gå igenom avtal och att skapa en konceptuell ingång. Övriga arbetsuppgifter som kan ingå är analys och utveckling av SFV:s besöksmålsarbete.

Lämplig utbildning: affärs-/ konceptutveckling, mediateknik, sociala medier eller liknande.

Senaste dag för ansökan är 1 juni 2018.

Kontaktperson: Angela Hellryd Dahlen angela.hellryd.dahlen@sfv.se

Parkarbeten i Strömsholm och Mariefred

SFV:s kontor i Ulriksdal söker ett antal parkarbetare för utearbeten i Strömsholm och Mariefred. Du måste vara minst 15 år fyllda för att kunna anställas. Tidsperiod: maj-september. Var tydlig med under vilken period du kan/vill arbeta.

Skicka din intresseanmälan/CV till: marko.reiman@sfv.se Vi behöver din intresseanmälan/CV senast den 20 april.

Tekniskt sommarjobb i centrala Stockholm

Ett av våra SFV-kontor i centrala Stockholm har behov av sommarjobbare under veckorna 26-30. Vi söker 2 ungdomar som delar på uppgifterna.

Arbetsuppgifter:

  • Hjälpa drifttekniker med rondering av tekniska utrymmen
  • Hjälpa till med felanmälningar
  • Hjälpa drifttekniker med filterbyten.
  • Städning av tekniska utrymmen.

Sökande behöver vara lite tekniskt intresserade, i övrigt lär vi ut under tiden. Vid frågor kontakta driftledare Mickael Andersson 010 478 72 26. Intresseanmälan/ansökan skickas till mickael.andersson@sfv.se senast 2018-05-18

Parkarbeten omkring Rosersbergs slott

SFV Ulriksdal söker ett antal parkarbetare för utearbeten på Rosersberg. Du måste vara minst 15 år fyllda för att kunna anställas. Tidsperiod: maj-september. Var tydlig med under vilken period du kan/vill arbeta.

Skicka din intresseanmälan/CV till: berit.sandqvist@sfv.se Vi behöver din intresseanmälan/CV senast den 13 april.

Examensarbete

Hos oss har du möjlighet att göra examensarbete inom olika områden. När du är klar med ditt examensarbete (som omfattar 30 poäng) och har fått det godkänt av aktuellt lärosäte och SFV har du möjlighet att som tack för ett väl genomfört arbete få ett arvode från SFV. Är ni flera studenter som gemensamt genomför examensarbetet/uppsatsen delas arvodet emellan er.

Kontakta våra fastighetsområden eller enheter om det ämne du funderar på att skriva om.

Praktikplats

Många som går utbildningar med praktik är intresserade av att göra den hos oss. Just nu har vi tyvärr ingen möjlighet att ta emot praktikanter.